Rédei Bio vöröshagymamag csíráztatásra 15g
Rédei Bio vöröshagymamag csíráztatásra 15g
Cikkszám: | 51001 |
Várható szállítás: | 2024. december 16. |
"Napi vitaminadag csíranövényekből" Bio vöröshagymamag csíráztatásra: Allium cepa A vöröshagymacsíra kiválóan fogyasztható vajaskenyérrel, salátákban, müzliben. Zsenge hagymaízű csíranövény. Gyulladáscsökkentő, antiszeptikus és nyálkaoldó hatása van. Vértisztító. Enyhíti a gyomor- és bélpanaszokat. Sok vitamint (B1, B2, C) és ásványi anyagot tartalmaz (K, Ca, Mg, P, Fe). Vetés: egész évben. Egy tányér csíra előállításához 1 evőkanál mag elegendő. A csírázáshoz szükséges hőmérséklet: kb. 20°C fok, öntözés naponta. A csíráztatás megkezdése előtt javasolt a magot 4-8 órára beáztatni. Csírázási idő: 10-14 nap. |
|
Átlagos értékelés: | Nem értékelt |
|
Vélemények
Leírás
A vöröshagymacsíra kiválóan fogyasztható vajaskenyérrel, salátákban, müzliben. Zsenge hagymaízű csíranövény.
Gyulladáscsökkentő, antiszeptikus és nyálkaoldó hatása van. Vértisztító. Enyhíti a gyomor- és bélpanaszokat. Sok vitamint (B1, B2, C) és ásványi anyagot tartalmaz (K, Ca, Mg, P, Fe).
Vetés: egész évben.
Egy tányér csíra előállításához 1 evőkanál mag elegendő.
A csírázáshoz szükséges hőmérséklet: kb. 20°C fok, öntözés naponta.
A csíráztatás megkezdése előtt javasolt a magot 4-8 órára beáztatni.
Csírázási idő: 10-14 nap.
Csíranövények sorozatunkban olyan BIO vetőmagokat kínálunk, melyek pár nap alatt kicsíráznak és frissen fogyasztva vitaminbombaként hatnak legyengült szervezetünkre.
Ugyanazokból a BIO magokból készíthetünk mikrozöldségeket is 8-18 nap alatt.