Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü
Ár:
475 Ft (374 Ft + ÁFA)
Menny.:db
Cikkszám: 51001
Várható szállítás: 2024. december 16.

"Napi vitaminadag csíranövényekből"

Bio vöröshagymamag csíráztatásra: Allium cepa

vöröshagymacsíra kiválóan fogyasztható vajaskenyérrel, salátákban, müzliben. Zsenge hagymaízű csíranövény.

Gyulladáscsökkentő, antiszeptikus és nyálkaoldó hatása van. Vértisztító. Enyhíti a gyomor- és bélpanaszokat. Sok vitamint (B1, B2, C) és ásványi anyagot tartalmaz (K, Ca, Mg, P, Fe).

Vetés: egész évben.

Egy tányér csíra előállításához 1 evőkanál mag elegendő.

A csírázáshoz szükséges hőmérséklet: kb. 20°C fok, öntözés naponta.

csíráztatás megkezdése előtt javasolt a magot 4-8 órára beáztatni.

Csírázási idő: 10-14 nap.

Átlagos értékelés: Nem értékelt

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!

Leírás

vöröshagymacsíra kiválóan fogyasztható vajaskenyérrel, salátákban, müzliben. Zsenge hagymaízű csíranövény.

Gyulladáscsökkentő, antiszeptikus és nyálkaoldó hatása van. Vértisztító. Enyhíti a gyomor- és bélpanaszokat. Sok vitamint (B1, B2, C) és ásványi anyagot tartalmaz (K, Ca, Mg, P, Fe).

Vetés: egész évben.

Egy tányér csíra előállításához 1 evőkanál mag elegendő.

A csírázáshoz szükséges hőmérséklet: kb. 20°C fok, öntözés naponta.

csíráztatás megkezdése előtt javasolt a magot 4-8 órára beáztatni.

Csírázási idő: 10-14 nap.

Csíranövények sorozatunkban olyan BIO vetőmagokat kínálunk, melyek pár nap alatt kicsíráznak és frissen fogyasztva vitaminbombaként hatnak legyengült szervezetünkre.

Ugyanazokból a BIO magokból készíthetünk mikrozöldségeket is 8-18 nap alatt.

Keresés