Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü
Ár:
475 Ft (374 Ft + ÁFA)
Jelölje be azokat a kiegészítő termékeket, amiket még a kosárba szeretne tenni!
Csiráztatótál kerámia /bio-line 2 részes/ 1 db Csiráztatótál kerámia /bio-line 2 részes/ 1 db
1.615 Ft
Menny.:db
Cikkszám: 20195
Várható szállítás: 2021. szeptember 30.

"Napi vitaminadag csíranövényekből"

Bio retekmag csíráztatásra.

Raphanus sativum

A retek csíra felhasználható öntetekben, zöldséglevekben, mexikói ételekben, salátákban, szendvicsekben, levesekben. Az ételeknek pikáns, csípős ízt kölcsönöz.

Átlagos értékelés: Nem értékelt

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!

Leírás

"Melyik az az élelmiszer, amelyet lakásban lehet termelni talaj nélkül, egy héten belül be lehet takarítani, és amelyet egyaránt szeretnek a gyerekek, a kutyák, a lovak és a férjek?

Mi az ami el tudja látni friss zöldséggel a családot egész évben, évszaktól függetlenül, és emellett még az élelmiszerekre fordított kiadásainkat is nagyban csökkenti?

Melyik az az élelmiszer, amely egyszerűen termelhető hulladékok nélkül, fogyasztható nyersen vagy főzve, finom önmagában vagy izgalmas receptek alkotórésze lehet?

Ezekre a kérdésekre a válasz: A CSÍRA."

(Mark M. Braunstein: Csírakert a konyhában)

retekcsíra enyhén csípős ízű. Sokféle ételben használható nyersen vagy párolva. Müzliben, joghurtban, túróban és saláta keverékekben is kiváló ízű.

Vetés: egész évben.

Egy tányér csíra előállításához 2-3 evőkanál mag elegendő.

A csírázáshoz szükséges hőmérséklet: kb. 20°C fok, öntözés naponta.

csíráztatás megkezdése előtt javasolt a magot 4-8 órára beáztatni.

Csírázási idő: 3-4 nap.

Csíranövények sorozatunkban olyan BIO vetőmagokat kínálunk, melyek pár nap alatt kicsíráznak és frissen fogyasztva vitaminbombaként hatnak legyengült szervezetünkre.

Ugyanazokból a BIO magokból készíthetünk mikrozöldségeket is 8-18 nap alatt.

Keresés