Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü

Kefires pizza


Hozzávalók:

500g D-Life szénhidrátcsökkentett sütőkeverék

200g + 20g (gyúráshoz) D-Life szénhidrátcsökkentett sütőkeverék 70%-os teljes kiőrlésű liszttel

1 kávéskanál D-Life erdélyi só

1 kávéskanál D-Life szódabikarbóna

1 evőkanál D-Life eritrit

300g kefir

1 bögre langyos víz

2 evőkanál olívaolaj

paradicsomszósz (ízlés szerint)

25dkg szalámi

25dkg sajt

Elkészítési idő: 50 perc, 2 tepsi tésztamennyiség

Elkészítés:

A sütőt 200 fokra előmelegítjük, míg közben a száraz alapanyagokat összekeverjük, és hozzáadjuk a kefirt, illetve a vizet.

A masszát kikeverjük - nem kell megijedni, ha a tészta túl ragacsos vagy túl lágy: a 70%-os teljes kiőrlésű liszttel egyengethetjük az állagot, amíg a tészta gyúrható nem lesz. Ezután a feltéthez a sajtot lereszeljük, és kikészítjük a többi hozzávalót is (szalámi, paradicsomszósz).

A tepsit kikenjük olívaolajjal, és a tésztát tepsi méretűre nyújtjuk, majd belehelyezzük. Ezt követően rátesszük a feltétet: paradicsomszósz, szalámi, sajt.

A pizzatésztát 200 fokon, 30 perc alatt alsó-felső programon megsütjük.

Keresés