Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü

Diétás túrótorta meggyel

Hozzávalók (26 cm átmérőjű tortaformához): 

22 dkg D-Life szénhidrátcsökkentett süteménykeverék 

+ 2 dkg D-Life szénhidrátcsökkentett süteménykeverék a szóráshoz 

2 dkg D-Life 5x-es erősségű édesítő negyedannyi édesítőszer 

12 dkg hideg vaj 

2 db M-es tojás 

1 kávéskanál sütőpor

egy csipet D-Life fehér Himalaya só 

 

Hozzávalók (túrótöltelék): 

0,5 kg zsírszegény túró 

15 dkg natúr görög joghurt 

4 tojás 

2 dkg D-Life szénhidrátcsökkentett süteménykeverék

5 dkg D-Life 5x-es erősségű édesítő

15 dkg D-Life vaníliás eritrit

1 citrom reszelt héja 

10 dkg friss vagy kiolvasztott, lecsöpögtetett mirelit meggy 

 

Elkészítés: 

A vajat, a sütőport, a D-Life 5x-es erősségű édesítőt, és a D-Life szénhidrátcsökkentett süteménykeveréket elmorzsoljuk, majd a 2 tojással összegyúrjuk. A D-Life szénhidrátcsökkentett süteménykeverékkel megszórt nyújtódeszkán a tésztát kb. 1 cm vékonyra nyújtjuk, és a tortaformába simítjuk úgy, hogy a szélén kb. 2-3 cm magas perem maradjon.

A túrótöltelékhez összekeverjük a zsírszegény túrót, a D-Life 5x-es erősségű édesítőszert, a natúr görög joghurtot, és a reszelt citrom héját. Robotgéppel folyamatosan keverve egyenként hozzáadjuk a tojásokat, és az egészet alaposan elkeverjük. Végül hozzákeverjük a D-Life szénhidrátcsökkentett süteménykeveréket is. 

A túrótölteléket a szénhidrátcsökkentett túrótorta-alapra öntjük, és egyenletesen eloszlatjuk, majd megszórjuk meggyel. A túrótortát 180 fokra előmelegített sütőben kb. 60 perc alatt megsütjük (akkor vehetjük ki a sütőből, amikor a tészta széle elkezd pirulni). 

Keresés